Ποιοί Είμαστε

Ποιοι είμαστε


Η EXPEDITION KAYAKING, είναι μια νεοεισερχόμενη επιχείρηση στον χώρο της διοργάνωσης εκδρομών με Sea Kayak, η οποία στελεχώνεται από μία ομάδα που διαθέτει σημαντική εμπειρία σε εκδρομές, περίπλους νησιών και πολυήμερα ταξίδια σε όλο το Αιγαίο . 

Αποστολή μας αποτελεί να αναδείξουμε τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας μέσα από το cockpit ενός θαλάσσιου καγιάκ και να μοιραστούμε το πάθος μας για τη θάλασσα και την επαφή με τη φύση. Στην EXPEDITION KAYAKING:

• Δημιουργούμε γνήσιες και αξέχαστες εμπειρίες για ανθρώπους που αγαπούν την εξερεύνηση και την περιπέτεια. 
• Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια των πελατών και των συνεργατών μας. 
• Φροντίζουμε για την επιτυχή έκβαση των δραστηριοτήτων. 
• Διευθετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. 
• Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας προκειμένου να αποκομίσουν την καλύτερη εμπειρία από την διοργάνωση. 
• Παρέχουμε ποιοτικό και καλοσυντηρημένο εξοπλισμό. 
• Δραστηριοποιούμαστε με μεγάλη ευαισθησία για το περιβάλλον και τους γύρω μας και συμβάλλουμε στην προστασία του λειτουργώντας σύμφωνα με τις αρχές του «Leave no Trace», φροντίζοντας δηλαδή να μην αφήσουμε κανένα ίχνος της δραστηριότητάς μας στα μέρη που επισκεπτόμαστε . 

Οι εκδρομές μας σας μεταφέρουν σε μερικές από τις πιο μαγευτικές τοποθεσίες, όπου μπορείτε να εξερευνήσετε εκπληκτικές ακτές, κρυμμένους κόλπους και σπηλιές .Οι εκδρομές είναι κατάλληλες για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων, από αρχάριους έως έμπειρους κωπηλάτες. Μαζί θα ανακαλύψουμε τα ενδιαφέροντα αξιοθέατα κατά μήκος της διαδρομής. 

Η βάση μας είναι στο Πόρτο Ράφτη, μια παραθαλάσσια πόλη που βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Αττικής, περίπου 30 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αθήνας. Η πόλη είναι γνωστή για τις όμορφες παραλίες, τα καθαρά νερά και το γραφικό τοπίο. Η ευρύτερη περιοχή του κόλπου του Πόρτο Ράφτη με τα προστατευμένα νερά και τα νησάκια προσφέρεται για συναρπαστικές διαδρομές με καγιάκ. Εκτός από τις παραλίες του, το Πόρτο Ράφτη έχει ιστορική σημασία, με τον κοντινό ναό της Αρτέμιδος στη Βραυρώνα, έναν σημαντικό αρχαιολογικό χώρο. 

Διοργανώνουμε εκδρομές, ημερήσιες ή πολυήμερες, σε ολόκληρη την Ανατολική Αττική και την νότια Εύβοια, μέρη μαγικά που έχουμε αγαπήσει, με φυσικό πλούτο ,πεντακάθαρα νερά και χρυσές αμμουδιές. Υπάρχει η δυνατότητα διοργάνωσης πριβέ πολυήμερων εκδρομών κατά παραγγελία στα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων όπου αναλαμβάνουμε όλο το σχεδιασμό του ταξιδιού για μια αξέχαστη εμπειρία, ένα πραγματικό expedition.

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας διαθέτει σημαντική εμπειρία σε εκδρομές, περίπλους νησιών και πολυήμερα ταξίδια σε όλο το Αιγαίο . 
Κωνσταντίνος Ντιλιακός
Κωνσταντίνος ΝτιλιακόςExpedition Kayaking
Γεννήθηκε στην Αθήνα, η θάλασσα από παιδί φάνταζε το απέραντο μυστήριο που ανέμενε να εξερευνηθεί, αρχικά με πέδιλα και μάσκα και αργότερα με οποιοδήποτε πλωτό μέσο. Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με το θαλάσσιο καγιάκ το 2011 κυρίως σε παράκτιες διαδρομές ενώ από το 2016 έχει πραγματοποιήσει μεγαλύτερα και πιο απαιτητικά ταξίδια που περιλαμβάνουν περίπλους νησιών αλλά και πολυήμερα expedition στο Αιγαίο ως μέλος της ομάδας SOUTH EVIAN GULF TEAM. Το πάθος για τη θάλασσα, την εξερεύνηση και η αγάπη για τη φύση είναι η κινητήριος δύναμη και βασικό στοιχείο του χαρακτήρα του.
Πιστοποιημένος εκπαιδευτής θαλάσσιου καγιάκ από την American Canoe Association (ACA).
Ανδρέας Σανδαλής
Ανδρέας ΣανδαλήςExpedition Kayaking
Ζει στην Αθήνα, αλλά σε κάθε ευκαιρία θέλει να βρίσκεται στην φύση. Σε θάλασσα ή βουνό τον συναρπάζει να εξερευνάει κινούμενος με τις δικές του δυνάμεις, με μέσο το καγιάκ , ή το ποδήλατο και να κοιμάται κάτω από τα αστέρια. Τα τελευταία χρόνια το καγιάκ θαλάσσης αποτελεί την αγαπημένη δραστηριότητά του. Ως μέλος της ομάδας SOUTH EVIAN GULF TEAM έχει λάβει μέρος σε πολυήμερα και απαιτητικά ταξίδια, δίνει έμφαση στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και είναι ενεργός κωπηλάτης. Απολαμβάνει να μοιράζεται την εξερεύνηση μέσω ενός μικρού ή μεγαλύτερου kayaking expedition με ανθρώπους που τους συναρπάζει η περιπέτεια.
Πιστοποιημένος εκπαιδευτής θαλάσσιου καγιάκ από την American Canoe Association (ACA).

Ελάτε να ζήσουμε μαζί ξεχωριστές εμπειρίες!

Ανεξάρτητα από το επίπεδο και τις γνώσεις σας, είμαστε δίπλα σας για να
εξασφαλίσουμε μοναδικά βιώματα στη θάλασσα και στο kayaking.

logo

Γνωρίστε μας

Κινητό: 6976194018

Κινητό: 6947566138

E-mail: info@expeditionkayaking.gr